От Ботев (Пловдив) обявиха, че клубът ще отбележи тържествено деня на

...
От Ботев (Пловдив) обявиха, че клубът ще отбележи тържествено деня на
Коментари Харесай

Канарчетата ще почетат 176-годишнината от рождението на Христо Ботев в Калофер

От Ботев (Пловдив) оповестиха, че клубът ще означи тържествено деня на рождението на своя патрон Христо Ботев - 6 януари. 

Съобщението, което разпространиха  " жълто-черните " гласи следното:

" Уважаеми Ботевисти,

На 6 януари ще отбележим тържествено 176-годишнината от рождението на нашия патрон - Христо Ботев.

Ето каква е и формалната стратегия за празничния ден:

В 08:00 часа от стадион " Христо Ботев "  ще потегли проведената от екскурзия до Калофер. Към същата ще се причислят десетки деца и треньори от ДЮШ на Клуба, голям брой възпитаници, преподаватели и шефове от Хуманитарната гимназия " Св.св. Кирил и Методий ", Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване " Христо Ботев ", както и представители на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". 

В 11:30 часа в Калофер ще стартира формалната гала по честване 176 години от рождението на Христо Ботев, на която стотици " жълто-черни " сърца ще покажат своята благодарност и любов към великия българин.

В 13:15 часа, в Цар Симеоновата градина на Пловдив, пред делото на Безсмъртния ще сведат глави и футболистите от представителния мъжки тим на ПФК " Ботев ", както и неговото спортно-техническо и административно управление.

В 15:00 часа пред паметника на Христо Ботев на клубния стадион ще се състои и последното за деня събитие по отдаване на респект към патрона ни. Завръщащите се от Калофер ботевисти, както и всички последователи на " Ботев ", искащи да участват на събитието, ще могат да поднесат своите венци и цветя, а слово за живота и делото на Ботев ще произнесе Димитър Минев - шеф на Народна библиотека " Иван Вазов ".
 Стадион
Стадион " Христо Ботев " към този момент е с най-модерното осветяване в България

Вече са инсталирани всичките 184 прожектора " Филипс "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР